четвер, 1 листопада 2012 р.


ЩОДЕННИК СЕМІНАРУ-ТРЕНІНГУ
ШКІЛЬНИХ ЛІДЕРІВ ПІДПРИЄМНИЦТВА
  Українсько-польський проект «Шкільна академія підприємництва»
ДЕНЬ ПЕРШИЙ, 18 жовтня 2012 року
  
ІНТРИГА! 
Що нас чекає попереду (на семінарі)?
Що знають інші і не знаю Я?
18 жовтня, згідно плану реалізації ІІ етапу польсько-українського проекту "Шкільна академія підприємництва", розпочалось навчання для педагогів Львівської та Волинської області. Луцьк зустрів гостей з сусідньої області гарною погодою, затишними аудиторіями. А робочий настрій забезпечили команда польських тренерів та тренерів Волинського і Львівського інститутів післядипломної освіти. Зустріч із керівниками проекту Евою Бобіньскою та Романом Шияном сприяла усвідомленню учасниками значимості ідеї проекту в реалізації компетентнісного підходу та формуванні життєвих компетентностей школярів.


ДЕНЬ ДРУГИЙ, 19 жовтня 2012 року
  
ПЕРСПЕКТИВА! 
Що не знаю Я і не знають інші?
Незабутнє враження від професійного спілкування з польськими тренерами Катажиною Кошевською та Здіславою Баранкєвич залишилось у вчителів економіки та практичних психологів Волинської та Львівської групи. Позитивний настрій, інтерактивна взаємодія учасників в групах, спілкування в парах, 
самоаналіз та рефлекcія на кожному із занять допомогли учасникам усвідомити важливість формування в учнів підприємницької компетентності та створення для цього шкільних клубів.
Під керівництвом  польських та українських тренерів учасники семінару опанують технологію розвитку підприємницької компетентності учнів, теорію психології бізнесу, методику проведення психологічних тренінгів.







ДЕНЬ ТРЕТІЙ І ЧЕТВЕРТИЙ, 20-21 жовтня 2012 року
  
ЕВРИКА! 
Що  знаю Я і знають інші?
Наші тренери відкрили нам очі: виявляється, щоб організувати клуб та ефективно працювати, необхідно володіти методикою психології управління. Вони розшифрували цілі та форми роботи шкільного клубу підприємництва, спланували низку заходів роботи ШКП. 
       Ось і завершилось навчання за програмою ІІ етапу проекту "Шкільна академія піприємництва у Волинському ІППО. Приступаємо до практичної реалізації проекту у своїх навчальних закладах.



 


Немає коментарів:

Дописати коментар