вівторок, 2 квітня 2013 р.

МИ СТАЄМО ПОПУЛЯРНИМИ )))

   Шкільний клуб підприємництва «Step by step» розвивається і набуває популярності,  його діяльність вдосконалюється.  Про нас уже знають, нами цікавляться і, що дуже приємно, готують випуск журналу «Шкільний вісник», у якому редактори хочуть розповісти про життя клубу, досягнення та плани на майбутнє.



Шклярук Катерина, головний редактор журналу, активно відвідує засідання і тренінги, приєднується до проведення акцій та реалізації проектів, для того, щоб краще пізнати клуб і зарядитись нашим позитивом  та енергією.  Також Катерина проводить серед нас опитування, анкетування і, що найбільше сподобалось усім, бере інтерв’ю. Ми, ділимося враженнями від проведених заходів, висловлюємо власні думки – наскільки діяльність клубу є важливою і для нас, і для школи, розповідаємо про плани на майбутнє.
  Також головний редактор поспілкувалась із тренерами  клубу та вчителями школи. Нам дуже цікаво знати  їхні думки про нашу діяльність. Тому  Шакапісти (так ми себе називаємо), з нетерпінням  чекають випуску журналу, з яким ,обов’язково, познайомимо вас на сторінках нашого блогу

 


 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар