неділю, 7 вересня 2014 р.

ІННОВАЦІЇ "STEP BY STEP"

Навчальний рік розпочався! І звичайно, не обійшлося без приємних несподіванок та інновацій в роботі клубу підприємництва «Step by Step». 

 
На першому засідання було презентовано друковане видання клубівців. Яскраве оформлення, актуальні теми, поради, фото-звіти по роботі і ще багато цікавого та незвичайного ви зможете віднайти саме в цьому журналі.

 











Тут члени клубу, тренери, висвітлюватимуть інформацію щодо своєї діяльності, розміщуватимуть оголошення відносно нових акції, проектів, конкурсів. Видання зможе придбати кожен бажаючий, адже родзинкою номеру є фото «Людини місяця», якою зможе стати КОЖЕН ІЗ ВАС. 

 


Звичайно, всі сюрпризи розкривати не буду, перші результати роботи зможете побачити ВЖЕ СКОРО!!!  Ніколи не потрібно боятися робити щось нове, завжди варто впевнено крокувати вперед – до поставленої мети. І  так важливо, коли до цієї мети в одну ногу крокує вся команда – це варте поваги та захоплення.   
Отож, хочу побажати членам клубу, тренерам завжди залишатися такими яскравими, неординарними і підприємливими, як ви є. Завдяки великій праці, наполегливості, класній команді вам вдалося стати ПЕРШИМИ в Україні. Залишайтеся ними і надалі!
 
Головний редактор видання: КАТЕРИНА ШКЛЯРУК

2 коментарі: