вівторок, 28 жовтня 2014 р.

СВІТ НЕ БЕЗ ДОБРИХ ЛЮДЕЙ

Потік життя та реалії сьогодення змушують нас працювати у надзвичайному ритмі. Ми  часто забуваємо побажати один одному добро дня, сказати тепле слово або просто посміхнутись. Можливо ми стаємо занадто прагматичними чи то сьогодення  робить нас жорстокішими…… Але подія, яка трапилася з нами нещодавно переконала, що не все так погано у нашому домі)))
«Разом із шакапістами  ми зібрались у ВГО «Ми плюс», посортували речі, поспілкувались та наготували пакети, щоб перевести їх до Обласного координаційного центру допомоги учасникам АТО. Ми викликали таксі та, попакувавши мішки із речами у багажник, сіли у автівку та почали активно обговорювати нашу акцію, щось вирішувати, планувати і т.п.
Дорога пролетіла швидко і я, як годиться, запитала водія: "скільки з нас?" і тут….таксист спокійно відповідає… «Нічого, грошей не потрібно»… Він не відрекомендувався нам, не залишив контактів та натомість подарував море позитивних емоцій і приємних  вражень від простого людського вчинку… 
Але, головне:  у такий нелегкий час своїм вчинком цей чоловік показав, що ми змінюємося в кращу сторону і у нашої країни, з такими людьми,  є прекрасне майбутнє… Ми не знаємо, як звати цю хорошу людину, але дізнались його позивний. 


Щиро дякуємо працівнику служби таксі «Морячок»
під позивним 161 за його ДОБРУ СПРАВУ…



 

Немає коментарів:

Дописати коментар