вівторок, 20 жовтня 2015 р.

НОВИЙ ПРОЕКТ: ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ГІДНОСТІ

З ініціативи ШКП "Step by Step", куратора проекту Юлії Кожевнікової,  21 жовтня  у Підгайцівському НВК відбудеться проведення Всесвітнього Дня Гідності.

ЗАПРОШУЄМО УСІХ!!! ДОЛУЧАЙТЕСЯ!!!!!

          Усі ми – як дорослі, так і діти – постійно стикаємося з необхідністю і можливістю вибору: якими бути, із ким і як спілкуватися, як вчинити в тій чи іншій ситуації. Це рішення зрештою формує не лише наш світогляд, але й визначає світ довкола нас: спочатку в школі, виші, а пізніше – на роботі, вдома, в родині, країні і в глобальному суспільстві в цілому.
         Усесвітній День Гідності (Global Dignity Day, www.globaldignity.org) –це незалежний, соціальний, політично й релігійно нейтральний проект, мета якого – подвигати молодь, учнівство й студентство керуватися почуттям власної гідності у своїх повсякденних діях.
         «Гідність – це багатогранна категорія, в основі якої повага, відповідальність, толерантність, доброта. На наш погляд, особливо сьогодні дуже важливо привернути увагу української молоді до того, що це поняття стосується і має бути використане по відношенню до кожного з нас.
         У цьому році 21 жовтня ми долучилися до цієї акції і готуємося вперше провести День Гідності в нашому закладі.  Переконані, що це буде колосальний за враженнями й емоціями досвід для всіх – учнівства  та педагогів. Ми запрошуємо долучитися до Всесвітнього Дня Гідності й поділитися своїми історіями!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар