середу, 16 грудня 2015 р.

СВЯТО НАБЛИЖАЄТЬСЯ!!!


З ініціативи шкільного клубу підприємництва  Підгайцівський НВК долучився до Всеукраїнської благодійної акції «Збери подарунок сироті». В нашому закладі, до свята Святого Миколая, було організовано збір подарунків для дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, дітей учасників АТО.  Результати перевершили наші очікування!!!  Батьки, учні та вчителі активно долучилися до благодійної акції і усі разом  зібрали дуже багато солодощів, іграшок, канцелярії, засобів особистої гігієни та цікавої, якісної дитячої літератури.  Протягом  десяти днів ми збирали ці подарунки, два дні сортували і протягом трьох днів плануємо їх передавати усім адресантам.
Вчора, ми вже вручили частину гостинців  для учнів школи.  Під час уроку, ми заходили в класи і під оплески однокласників дякували учням, чиї батьки є захисниками України, за подвиги та  відважність їхніх татів, бажали усіляких гараздів і дарували подарунки.
Чимало гостинців ми підготували для Волинського координаційнийного центру допомоги бійцям АТО, які волонтери зможуть передати дітям учасників АТО.
У наших найближчих планах є поїздка до дитячого притулку  у м. Рожище, де зараз перебуває учень нашого НВК.  Ми хочемо відвідати і підтримати  Павла, подарувати гостинець йому та іншим вихованцям.  

СВЯТО ВЖЕ БЛИЗЬКО – МРІЇ ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ!!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар