середу, 12 лютого 2014 р.

І НАШІ ТРЕНЕРИ НАВЧАЮТЬСЯ...


11 лютого тренери ШКП Баран В.В., Кожевнікова Ю.В. та шанувальниця і часта гостя  нашого клубу, завідувач методичним кабінетом відділу освіти Врублевська О.Й. стали учасниками  обласного семінару «Сучасні підходи до оцінювання компетентностей учнів. Виклики ХХІ століття».
 





      На початку семінару тренери проекту «Шкільна академія підприємництва» Вітюк В.В., Григорьєва Н.В.,Ткачук Н.М. вручили кваліфікаційні сертифікати та посвідчення учасникам проекту і ще раз подякували усім за плідну роботу та хороші результати. Також було відзначено високий рівень діяльності  ШКП «Step by step».
     Далі на учасників чекало знайомство з співавтором програми «Підприємництво 2.0», науковим співробітником Інституту інформаційних технологій та засобів навчання АПН України Дементієвською Ніною Петрівною, яка провела для учасників семінару тренінг із зазначеної теми. Отож, ми надіємось, що Віктор Васильович і  Юлія Валентинівна збагатилися новою, цікавою та корисною інформацією, здобули нові знання та навички. І ми надіємось, все це допоможе нам у вдосконаленні роботи ШКП.

Немає коментарів:

Дописати коментар