понеділок, 17 лютого 2014 р.

ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ ВДАЛОСЯ! ПЕРШИЙ ПРОЕКТ НОВОЇ КОМАНДИ

           

Ми довго і наполегливо готувалися до реалізації проекту  LOVE IS… та дуже хвилювалися, адже це - дебют нової команди «Step by step» після «перезавантаження».  Нас тривожило безліч запитань: Чи все вдасться?  Чи виправдаємо ми очікування? А як правильно зробити те…А як те???? Словом, питань і моментів було чимало… Але ми впорались, ми спрацювали як одна, згуртована, потужна команда, яка знає свою ціль і те, як її досягти.

 

ДЕНЬ РОЗПОЧАВСЯ ВДАЛО


Як і планувалося, уже з самого ранку 14 лютого у школі працювала служба «POST LOVE», де школярі розкуповували валентинки та кидали їх у скриньку. Також тут можна було придбати святкову лотерею, яка теж користувалася популярністю серед учнів.




Ми настільки класно усе організували та провели рекламну роботу, що вже на другій перерві виникла потреба докупити валентинки та виготовити ще партію лотерей.









У школі панував святковий настрій та позитив, який усім дарував ШКП «Step by step». Одним словом, усе розпочалось вдало!!! 




ВСІ ПОРТФЕЛІ ПОСКИДАЛИ, ПОЗНІМАЛИ РАНЦІ І ТАКОГО ЖАРУ ДАЛИ ПОЧАТКІВЦІ ТАНЦЯМ!!!!


Поки група шкпістів працювала на «POST LOVE», інші учасники активно готувалися до проведення вечірки: оформлення актової  зали, організація роботи святкового кафе, створення  відповідної атмосфери (заклеїли вікна стінгазетами), розподіл обов’язків – усе на вищому рівні. 








Кожен виконував свою роботу: розсортувати продукти, збігати в магазин, принести стільці, забезпечити залу смітниками, підготувати реквізити ….


І в один момент, до зали заглянули учні початкових класів, і з неприхованим захопленням почали просити у нас дискотеки. І ШКП довелося працювати у екстренному режимі: терміново зібрати команду, провести організаційну нараду з питанння організації святкового шоу для початківців. Усі одноголосно проголосували - ТАК. 




І нам це вдалося. Дискотека і справді була запальна, учні відривалися по повній: танцювали, підспівували, грали музичні ігри і просто веселилися.
          




МЕГАВЕЧІРКА!!!


Модні зачіски, святкові наряди, замовлення столиків, купівля квитків, хвилювання, надії, очікування – усі готуються до вечірки.  І ось…Уроки закінчено, дзвінок… УРА!!! Усі на PARTY!!!!!




Такої великої кількості гостей ми  й не очікували. Було продано близько 100 квитків, які розповсюджувались протягом 3-х днів.










Дрес-кодом на дискотеку  був хороший настрій, який панував серед усіх і до кінця вечірки.









Сучасна запальна музика,






конкурси, розваги, подарунки, сюрпризи та море позитиву. 











А родзинкою цього вечора стало святкове кафе «Карамелька», яке всіх просто підкорило смачненькими десертами (які шкпісти готували власноруч), надзвичайно високим рівнем обслуговування та приємною атмосферою. 






Учні замовляли столики, смакували тістечками, спілкувалися і, головне, навчалися культури поведінки, спілкування і взаємовідносин.









У кафе працювали офіціанти, які приймали замовлення, реалізовували їх та навіть виписували рахунки.
 




 




Цікаво, що у кафе було оформлено і VIP столик для особливих гостей. Такою гостею стала відома волинська співачка Галина Конах, яка була просто в захваті від організації роботи ШКП та від атмосфери яка панувала.
 «… Я давно не відчувала себе такою щасливою ….ви подарували мені справжнє свято…дякую усім і бажаю успіхів, ви НАЙКРАЩІ!!!
P.S. Дякую за ностальгічний десерт мого дитинства – перемазані вафельки ….)))»


НАС ОЦІНИЛИ!!!

Разом з нами святкувала і Жанна Калениківна Скороход, директор Підгайцівського НВК, яка вже давно є шанувальницею нашого клубу. «Сьогодні я побувала на прекрасному дійстві і стала його учасником. Все це відбулося завдяки вам – новій команді ШКП «Step by step». Я одночасно рада і горда за вас, що такий клуб діє у нашому НВК. Молодці! Так тримати! З нетерпінням буду чекати ваших наступних проектів і акцій».
 
Після завершення вечірки ми залишилися для підбиття підсумків та аналізу проведеної роботи. Також ми підрахували скільки грошей у цей день нам вдалося заробити і ця сума порадувала нас – 500грн.  





Але все ж, більш важливою стала для нас  оцінка  проведеної роботи від наших тренері:  Віктора Васильовича і Юлії Валентинівни.


«Кажуть, що перший млинець не завжди вдається, але він у вас вдався на славу. Ви спрацювали, як згуртована команда і принесли від цього спільного проекту всім масу задоволення. Завдяки вам сьогодні святковий настрій панував по всій школі. Хоча ви і втомилися, але ваші обличчя усміхнені і щасливі. Від цього щасливі і ми – ваші тренери. Я впевнений, що ми з вами ще славно попрацюємо і досягнемо значно більших результатів. Перезавантаження клубу і його команди вдалося! Свій перший іспит ви склали на відмінно! Молодці!»

В.В. Баран



« Дякую Вам, я мріяла про таку команду, команду, яка вміє працювати і знає свою мету. Це був найкращий проект за історію існування ШКП «Step by step». БРАВО!!!»
                                                                                                Ю.В. Кожевнікова


ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ!!!

Фоторепортаж з  свята гості і прихильники нашого клубу можуть подивитися на сторінці "ЗВІТИ"

1 коментар: