понеділок, 23 червня 2014 р.

ПРОСТЯГНЕМО РУКУ ДОПОМОГИ!

Ми всі, українці, пережили і переживаємо дуже складні часи, але віримо, якщо ми через все це пройдемо і переможемо, всі разом зможемо відбудувати Слов'янськ, Краматорськ і побудувати нову Україну. 

 


Про це мріють і біженці зі Сходу, які поселилися у приміщенні колишнього шкільного гуртожитку в селі Дерно, що у Ківерцівському районі. Серед них є і кілька десятків дітей різного віку. На даний момент усі вони в безпеці, але на перших порах, вони потребують одягу і продуктів харчування.  Ми не могли залишитись осторонь і з «добрими речами» завітали до них в гості. 
 
 






Нам були дуже раді. Особливо теплим було наше спілкування. Вони розповідали нам лише те, що могли собі дозволити згадати. Для них кожне слово – біль. Кожна згадка про домівку – і на очах виступають сльози.













Чим більше ми займаємось благодійністю, тим більше душі кожного з нас наповнюються любов’ю і теплом. В цьому світі так важливо допомогти тим, хто цього дійсно потребує, хто просто хоче турботи, дружнього спілкування, розуміння і підтримки.  Потрібно вчитись робити добрі справи просто так – без причини, тому, що ми – люди! Про це забувати ніколи не потрібно. Своїми благодійними справами ми хочемо показати учням, та й не лише їм, що навіть увага, може зробити людину щасливою, тепле слово, сказане щиро і від усього серця має дивовижну силу! Зберігайте у собі людину завжди. Попри все, і світ стане набагато кращим, повірте!  
 

Немає коментарів:

Дописати коментар