четвер, 17 жовтня 2013 р.

АКЦІЯ "МИ ПОРУЧ" ВДАЛАСЯ!

       15 жовтня члени клубу підвели  підсумки проведеної  благодійної акції «Ми поруч». Нам вдалося за період акції заробити 380 гривень та розповсюдити  понад 60 флаєрів.

Під час проведення акції ШКПісти співпрацювали з громадською організацією «Ми плюс». Об'єднавши наші зусилля, ідеї та зароблені кошти, ми організували чудове свято для вихованців рожищенського «Сиротинця» та допомогли матеріально (закупили одяг). 16 жовтня обласний дитячий притулок «Сиротинець» святкував свій 15 день народження, на якому побували представники нашого ШКП.







Нам було дуже приємно подарувати хвилини щастя, радості та святковий настрій   














 


Також, ми у тісному колі спілкувалися      з     вихованцями притулку,  ділилися думками, питаннями і довірялись, шукали порад щодо проблем, які хвилюють. Ми відчули, що у цьому спілкуванні нам дуже допомагає  досвід, який здобули на  тренінгах  та  заняттях  нашого клубу. В ході зустрічі з вихованцями притулку, у нас виникло питання: "А хто ж допоможе нашим ровесникам у скрутній ситуації, якщо не ми - їхні ровесники. Ми їх краще можемо зрозуміти, ніж їхні і наші наставники. В цьому ми переконалися в ході нашого спілкування. Ми обов'язково сюди повернемося..."


ЦЕ - МИ: ЧЛЕНИ ШКП "STEP BY STEP" (авто-фотопортрет)

Усе заплановане реалізувалося, ми досягли мети, акцію завершено, але співпраця  з «Сиротинцем» продовжується.  23 жовтня члени клубу «Step by step» організовують серед  вихованців  закладу конкурс малюнків «Моє дитинство», переможець якого, отримає сертифікат на  200 гривень!  Отож,  перед нами нове завдання: де і як заробити 200 гривень. Про це ви дізнаєтесь у наступних публікаціях на сторінках нашого блогу.   

ДО ЗУСТРІЧІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар