суботу, 26 жовтня 2013 р.

ШКІЛЬНИЙ "КАЗАНТИП"


В знак вдячності учням НВК, які долучилися до акції «Ми поруч», члени ШКП організували вечірку. Перед її початком ми дуже хвилювалися, адже цю дискотеку клуб організовував самостійно, без допомоги наших наставників, ми лише іноді радились із ними.



Тематикою вечірки було прощання з теплою порою року,  тому і назвали її символічно - «Казантип». Родзинкою став, звичайно, відповідний дресс-код.








Після початку дискотеки настала справжня жара. Ніхто не нудьгував.   








Було багато цікавих конкурсів та розваг, запальна музика, учасники вечірки щомиті дивували  нас своєю активністю і невгасаючою енергією. 








Всі були задоволені  і переповнені позитивними емоціями. 






























По закінченню дискотеки, ми почули дружне і приємне для нас скандування та оплески: «ДЯ-КУ-Є-МО! Ш-К-П!!!». Це стало найвищою оцінкою нашої роботи і  тому із впевненістю можна сказати, що вечірка вдалася на славу!




Після її закінчення, в хорошій, теплій і дружній атмосфері, ми вислухали зауваження і поради наших тренерів, щодо проведеної роботи. В майбутньому постараємося їх врахувати та виправити, адже все життя  - це навчання! 



Підсумовуючи проведену нами роботу, ми вирішили прийняти до клубу ще одного члена, який  дуже хотів  до нього потрапити і приклав  для цього усіх зусиль! То ж, вітаємо Комарова Тараса в нашому клубі і сподіваємося на плідну та цікаву співпрацю.

Немає коментарів:

Дописати коментар