пʼятницю, 18 жовтня 2013 р.

КАСТИНГ ВІДБУВСЯ. ВІТАЄМО НОВИХ ЧЛЕНІВ ШКП!

18 жовтня відбулося чергове засідання  клубу, на якому ми обмінювалися думками щодо подальшої нашої діяльності і провели кастинг серед бажаючих стати членами ШКП.


Сам процес відбору  розпочався ще з 1 жовтня. Вимоги кастингу були такими:
- учні 7-9 класів;
- представити себе (плакат або презентація);
- коротка промова на тему: «Чому я хочу стати членом ШКП?»;
- відповіді на запитання членів ШКП.
Початковим етапом кастингу було заповнення анкет. Заявки приймалися з 1 по 5 жовтня. Потім в учасників було достатньо часу щоб підготувати презентацію чи плакат і продумати власну промову. Вони мало не щодня приходили до нас і розпитували про клуб, його діяльність, радилися з нами і нашими наставниками щодо кастингу. Учасники з нетерпінням чекали дня відбору і ретельно готувалися до нього. 

 

І ось нарешті цей день настав. Учасники кастингу із задоволенням презентували себе і відповідали на наші запитання. Вони були добре підготовлені. Одна із учасниць, навіть, написала вірші про наш клуб. 

 


Після виступів всіх учасників ми ще довго підбивали підсумки конкурсу, підраховували бали і визначали переможців. А зробити це було нелегко, адже всі презентували себе креативно


Після довгих дискусій ми, все-таки, дійшли згоди. Отже, новими членами  ШКП стали: Баранчук Вікторія, Березенко Анастасія, Гриценя Яна, Матвіюк Анастасія і Скороход Христина. 

Ми вітаємо наших нових колег, сподіваємося на плідну співпрацю і ще більше креативних підприємливих ідей!

Фоторепортаж з кастингу можна подивитися на сторінці блогу "ЗВІТИ"

Немає коментарів:

Дописати коментар