середу, 12 березня 2014 р.

ВІДГУКИ ПРО АКЦІЮ


Ми вже неодноразово знайомили вас на сторінках нашого блогу  з інформацією про проведення акції «Добрі речі - добрі справи», яка активно проходить у нашому НВК.  Акція стала дуже популярною серед учнів, батьків та вчителів, завдяки чому, нам вдалося зібрати речі для дитбудинків та будинків для людей похилого віку і тих, які потребують нашої допомоги, заробити гроші для подальшої благодійної роботи. Але головне те, що ми творили добро. Проект «Добрі речі» викликав дуже багато позитивних емоцій серед наших школярів і виявився ефективним методом виховання шкільної молоді, формування у них хороших людських якостей милосердя, взаємодопомоги та взаємопідтримки, розвитку культури доброчинності. Такий висновок ми зробили на підставі проведеного опитування. Крім того, багато учнів залишили свої відгуки про проект та поділилися своїми враженнями.

 «Цей проект залишив слід у моєму серці. Я зрозуміла, що творити добро – це велике щастя».
                                                                                                        Муляр Вікторія

«Такі проекти нам дуже потрібні. Вони роблять нас більш дружними, добрими та відкритими один до одного. А коли ми віддаємо речі, які нам не потрібні, то ділимось частинкою свого тепла».
                                                                                                    Королюк Ангеліна

«Цей проект допоміг зрозуміти мені, що в майбутньому я хочу відкрити благодійну організацію та допомагати усім, хто потребує цього. Хочу об’єднати людей, які прагнуть творити добро».
                                                                                              Березенко Анастасія

«Такі проекти розвивають у людей почуття любові і доброти. Вчать творити добро».
                                                                                                       Смолярчук Юлія

Я взяла участь у проекті і дуже задоволена. Я віддала свої старі іграшки і, сподіваюсь, що вони  когось  зроблять, хоч на трішечки, щасливішим».
                                                                                                  Морозова Наталія

«На мою думку, цей проект допоміг нам не тільки позбутися зайвих речей, але й стати добрішими, допоміг втілити свої ідеї по допомозі тим, котрі цього потребують. У майбутньому я би теж хотіла провести такий класний масовий проект».
                                                                                                Христина Скороход

«Мені дуже сподобався проект «Добрі речі». Я люблю допомагати людям і хочу, щоб таких проектів було більше в Україні.  Люди, які його організували просто молодці і ми їм дуже вдячні».
                                                                                                         Климчук Ольга
 

Немає коментарів:

Дописати коментар