вівторок, 11 березня 2014 р.

ПЕРШІ РЕЗУЛЬТАТИ АКЦІЇ

Акція «Добрі речі - добрі справи» продовжується, але ми вже хочемо поділитися першими враженнями та результатами проведеної роботи.


Члени ШКП «Step by step» вже з першого дня акції розпочали активно розповсюджувати інформацію про проект «Добрі речі» та зацікавлювати усіх учасників навчально-виховного процесу. 





 


Про акцію вони розповідали  на загальношкільній лінійці та у кожному класі, також було виготовлено тематичний інформаційний плакат.

          


Вже з першого дня учні та вчителі дуже зацікавилися акцією та почали масово приєднуватись. Особливою активністю відзначились молодші школярі та учні середньої ланки.

          


 



Також, ефективним методом діяльності став «Ярмарок добра», який ШКПісти провели з метою залучення батьків до акції «Добрі речі-добрі справи». 







Вже з 8 годин ранку  на вході у школу було організовано роботу волонтерів, які активно рекламували жовті пакети та розповсюджувати тематичні листівки. 



 




Активними учасниками благодійної акції стала наша шанувальниця і головний спонсор -  директор НВК Жанна Калениківна та інші наші вчителі






Як результат, нам вдалося реалізувати  близько 200 пакетів, зібрати необхідні речі, які ми відправимо для тих, хто їх потребує, та заробити кошти, за які ми плануємо закупити фарби та оновити дитячий майданчик у будинку дитини «Малютка» у м.Луцьк.






Як ми вже наголошували, акція не закінчується, ви й надалі можете придбати пакети у офісі ШКП «Step by step».


 






Також,  ми плануємо провести активну громадську роботу у нашому селі, організувавши масову акцію, а далі охопити найближчі села та м.Луцьк.










Надіємось, що у нас все вдасться,
адже ми -  потужна і дуже класна команда!!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар