пʼятницю, 13 грудня 2013 р.

ПЕРШІ ВРАЖЕННЯ ВІД КОНФЕРЕНЦІЇ У ВАРШАВІ



Наш тренер Кожевнікова Ю.В. та члени клубу Дроздюк Катерина, Муляр Вікторія і Степанюк Юлія повернулися з підсумкової конференції польсько-українського проекту «Шкільна академія підприємництва-2», який проходив у Варшаві Республіки Польща з 8 по 11 грудня. Ми з нетерпінням їх чекали і публікуємо  перші їхні враження від поїздки

 Одноклубники раді нашому приїзду

Вікторія Муляр. Враження від поїздки незабутні. Варшава викликала у мене щире захоплення. Організатори конференції дуже гостинно нас зустрічали і нам  було дуже приємно. Ці декілька днів ми провели досить активно: побували на екскурсіях, відпочивали, розважались. Але  ні на хвилину не забували, що ми сюди приїхали презентувати наш клуб і збагатитися досвідом діяльності ШКП з інших областей України. Ми дуже вдячні нашим тренерам: Віктору Васильовичу і Юлії Валентинівні за цю прекрасну можливість побувати у Варшаві і набратися безцінного досвіду. 

 



Катерина Дроздюк. Враження від поїздки в Польщу просто шаленні, ціле море емоцій. Ця поїздка принесла мені багато нового. Завдяки їй я самовдосконалилася, збагатила власний досвід, познайомилася з багатьма новими людьми і знайшла чудових друзів. На конференції ми добре попрацювали і, одночасно, відпочили.


 



Юлія Степанюк. У мене залишилися лише приємні враження та емоції. Ця поїздка принесла масу задоволення, хороших спогадів та набутого досвіду. Під час перебування у Варшаві ми познайомилися і подружилися з багатьма одноклубниками з інших областей.


1 коментар:

  1. Я дякую Катерині, Вікторії та Юлії за активність, креативність та відданість, дякую за те, що ми під час поїздки були й справді сильною командою, якою захоплювались!!!

    ВідповістиВидалити