середу, 25 грудня 2013 р.

ПІДСУМКИ І ПЛАНИ

Відбулось останнє, у цьому році, офіційне  засідання нашого клубу. Ми підбили підсумки вже проведеної роботи, проаналізували помилки та невдачі, бо вони є у всіх, хто вчиться і хоче вчитись. Сьогодні, ми вислухали зауваження і поради тренерів, їхні думки, щодо нашої спільної роботи. Тішить вкотре те, що наші тренери бачать у нас своїх колег, не лише дітей та учнів, яких потрібно навчати, а дорослих людей, які мають бути відповідальними і виваженими. 


За цей рік, що промайнув, робота у клубі навчила нас бути організованими, розширила наш кругозір і зуміла відкрити у нас досі незнані здібності і таланти. Завдяки нашим тренерам ми досягли того що маємо і   щиро їм вдячні за все, що вони для нас зробили і роблять. Мабуть, чи не найбільшим спільним командним досягненням цього року є перемога в І-му Всеукраїнському Конкурсі "Найактивніший Шкільний клуб підприємництва" і поїздка членів клубу до Варшави на підсумкову конференцію проекту «Шкільна академія підприємництва-2». Саме там, через призму конференції, ми побачили власний рівень, свої напрацювання. Побачили інші клуби підприємництва, що діють в Україні, познайомились із їхніми представниками, їхньою роботою, проектами. Отримали незабутні враження, а головне досвід і здорову оцінку того, над чим ми працюємо і що ще потрібно допрацювати. Це чудова можливість  повчитись у інших і поділитись чимось із своїми колегами.
Щоб добре закінчити цей хороший і багатий на події рік, ми готуємось відвідати дитячий будинок «Сиротинець», бо зібрали для своїх друзів чудові новорічні подаруночки, які так для них важливі, особливо напередодні свята. 

 

Підводячи підсумки роботи шкільного клубу підприємництва «Step by Step» у 2013-му році  і поглядаючи назад, можна сказати, що багато задуманого нам  вдалося виконати. Ми – чудова команда! «Крок за кроком…», як говорить наш девіз, хай маленькими кроками, зате впевненими, шляхом проб і невдач ми рухаємось лише вперед. 




Проживши цей рік ми стали мудрішими, дорослішими, але все ж залишаємось дітьми… Можливо, це і добре… Так як проект «Шкільна академія підприємництва»  завершився, ми за «круглим столом» шляхом обміну думками та анкетуванням визначились із планами на майбутній рік. Сподіваємось провести певні зміни у роботі клубу, нововведення, але все це чекає нас і вас попереду. 


Бажаємо вам, любі друзі, колеги, прихильники, всі хто нас знають, допомагають і підтримують, міцного здоров’я, удачі, щастя у прийдешньому Новому році. Нехай він принесе із собою тільки радість, тепло, любов, натхнення, нехай будуть вдалими усі ваші починання. Нехай ваше життя, хоч трішки, але все ж буде схоже на хорошу добру казку, бо хто сказав, що її не існує?

2 коментарі:

  1. Усім веселих канікул!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Чекаю запрошення на спільне святкування річниці вашого клубу. Веселого всім нам нового року!

    ВідповістиВидалити