понеділок, 16 грудня 2013 р.

ЩОДЕННИК ПОЇЗДКИ ДО ВАРШАВИ

Час, проведений у Варшаві, подарував нам позитивні емоції, незабутні враження, цікаві знайомства та безцінний досвід.


ДЕНЬ 1
Нас зустріли дуже привітно і ми відразу відчули приємну і дружню атмосферу, яка була наповнена позитивом та певною інтригою: "А що ж нас чекає"??? Ми проживали у невеликому містечку Сулеювек під Варшавою у готельному комплексі Осередку розвитку польської освіти. Це дуже затишне місце з чудовою природою.

 




Після обіду уся наша команда відправилась до центру Варшави. Це була дуже цікава і приємна, захоплююча і весела прогулянка. Уже в перший день ми зарядилися позитивною енергетикою, яка панувала серед усіх учасників конференції.

 



ДЕНЬ 2. Наступного дня керівники проекту організували учасникам конференції екскурсію старим містом, під час якої ми ближче познайомилися з нашими партнерами по проекту і вже разом прогулювались вулицями старої Варшави. Ми дізнались багато цікавого про історію реставрації та відновлення цієї частини міста і весело проводили час.



Після обіду нас чекала зустріч в Осередку розвитку польської освіти, на якій ми вирішували організаційні питання, які пов'язані з проведенням конференції і підготовкою до виступів на ній. В цей же день у нас була робоча екскурсія до Кредо банку - головного банку Польщі. Нас  провели приміщеннями банку, організували зустріч з керуючим та іншими працівниками цієї фінансової установи. Дуже приємно було поспілкуватися з українцями, які теж тут працюють. Вони давали нам поради щодо фінансових питань, поділилися секретами успішної людини. На прощання нам вручили подарунки. А ввечері для учасників конференції була організована вечірка, на якій ми  розповідали про діяльність своїх клубів, обмінювалися досвідом та ідеями і просто спілкувалися. Особливі дружні стосунки у нас виникли з нашими партнерами з ШКП "Олімп" з Донецької області, "Імпульс" з Одеської та "Усмішка" з Львівської. Ми сподіваємось на подальшу співпрацю та майбутні зустрічі.

ДЕНЬ 3. Цей день був для нас найвідповідальнішим, адже попереду на нас чекала підсумкова конференція і наш виступ на ній.  Уже о 7.30 ми вирушили до Варшави. Дорогою, щоб підняти собі і нашим друзям настрій та подолати хвилювання, ми співали українських пісень і час  від часу повторювали наш девіз: "Крок за кроком до мети впевнено ми будем йти", який завжди надихає нас та додає впевненості. 

 












Перед початком конференції ми представили наш постер, підготували необхідні матеріали і з нетерпінням чекали на свій виступ.


 



Конференція розпочалася із виступів керівників проекту, запрошених гостей, які привітали нас, підвели підсумки проекту, побажали успіхів та подякували за проведену шкільними клубами підприємництва роботу.




І ось хвилюючий момент: наш ШКП презентує президент клубу Катерина Дроздюк, яка розповіла присутнім про основні напрямки його діяльності. Під час виступу Катерини, Вікторія Муляр дарувала присутнім на конференції календарики з символікою клубу та буклети про нашу школу і ШКП.


Виступ Каті супроводжувався презентацією, 
яку пропонуємо вам переглянути


І найприємнішим моментом, звичайно ж, було нагородження переможців проекту, серед яких і наш Шкільний Клуб Підприємництва "STEP BY STEP"!!!  Ми були нагороджені дипломом, проектором та отримали безліч інших подарунків...


ВРУЧЕННЯ НАГОРОД
 
 
ЦЕ ТАК КЛАСНО ВІДЧУВАТИ СЕБЕ ПЕРЕМОЖЦЯМИ, 
ЛІДЕРАМИ ТА УСПІШНИМИ!!!

ДЕНЬ 4. В цей день ми готувалися до від'їзду, обмінювалися візитками, подарунками та враженнями з новими своїми друзями по проекту.
Час у Варшаві пролетів дуже швидко, але ми сподіваємось, що 
ВОНА ЩЕ НЕ РАЗ ЗУСТРІНЕ НАС!!!


МИ ДЯКУЄМО УСІМ ОРГАНІЗАТОРАМ КОНФЕРЕНЦІЇ ЗА ТЕПЛИЙ ПРИЙОМ, НАШИМ ТРЕНЕРАМ ЗА МОЖЛИВІСТЬ СТАТИ ПЕРЕМОЖЦЯМИ І ПОЇХАТИ У ВАРШАВУ, ЗА НЕЗАБУТНІ ВРАЖЕННЯ І БЕЗЦІННИЙ ДОСВІД!!!

Фоторепортаж з поїздки до Польщі і підсумкової конференції 
дивіться на сторінці "ЗВІТИ"

3 коментарі:

  1. Ця поїздка зарядила нас енергією та надихнула на нові ідеї та плани!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Це дуже крутий проект. Надіюся буде ще багато таких проектів.

    ВідповістиВидалити
  3. Все залежить від нас!!! Головне працювати, не зупинятись, вдосконалюватись і вірити у власні сили!!!!

    ВідповістиВидалити