понеділок, 30 грудня 2013 р.

СПІШИ РОБИТИ ДОБРО!

30 грудня, в рамках акції «Ми поруч», члени нашого клубу (Дроздюк Катерина, Муляр Вікторія, Скороход Христина, Степанюк Юлія та Баранчук Вікторія) відвідали обласний дитячий притулок «Сиротинець». ШКПісти привітали вихованців цього закладу із прийдешніми Новим роком та Різдвяними святами, подарували усім святковий настрій, позитивні емоції і, звичайно, не обійшлося й без подарунків та сюрпризів.
Серед дітей було проведено конкурс малюнків на тему «Новий рік моєї мрії». Поки юні художники створювали власні шедеври, усі інші, разом із волинською артисткою Галиною Конах та нашим тренером Юлією Валентинівною, співали колядки, щедрівки та водили хороводи.
ШКПісти допомогли учасникам конкурсу справитися із завданнями, підтримували їх та підбадьорювали. Вони спілкувалися, ділилися думками, а у  залі панувала атмосфера співпраці, підтримки та свята.
Після завершення конкурсу було визначено переможців, які отримали грошові премії на суму 500 грн. Ми щиро дякуємо за спонсорську допомогу та підтримку нашої акції Матящук Олені, Віжевській Катерині та Галині Конах, які відгукнулися та разом з нами організували цю чудову зустріч.
Але на цьому, сюрпризи не закінчились!!! Адже потім ми вручили вихованцям «Сиротинця» іграшки та одяг, які ми зібрали у нашому навчальному закладі. Усі приміряли наряди, роздивлялися нові іграшки, ділилися враженнями і просто веселилися.
Час пролетів дуже швидко, але у кожного з нас залишилася позитивна енергетика цієї зустрічі, яка надихатиме нас на нові хороші, добрі і безкорисні справи.
І хочеться завершити нашу розповідь словами, які написала Галина Конах  на на своїй сторінці у Facebook:
«Прошу розцінити це як ВИГУК!!!!!!!!!!
Попереду багато вихідних , заїдьте до них і просто обійміть».

НЕ ЗАБУВАЙТЕ, ЩО  КОЖЕН У ЖИТТІ МАЄ ПРАВО НА ЩАСТЯ!!!

Фоторепортаж про благодійну акцію 
дивіться на сторінці "ЗВІТИ"


Немає коментарів:

Дописати коментар