понеділок, 10 листопада 2014 р.

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ НА ФУТБОЛІ В ЛУЦЬКУ

Під час матчу луцької «Волині» та донецького «Олімпіка» на стадіоні «Авангард» волонтери продавали патріотичні браслети. Таким чином півтора десятка волонтерів зуміли назбирати загалом 4551 гривень, які згодом скерують на закупівлю теплих речей для бійців АТО. Керівництво ФК «Волинь» залюбки пішло назустріч волонтерам, надавши можливість продавати ці браслети на стадіоні «Авангард», а футбольні стюарди всіляко допомагали волонтерам. Також, інформацію про цю акцію оголошували із гучномовців на стадіоні.



Приємно відзначити, що поряд із волонтерами  Волинського координаційного центру допомоги учасникам АТО на футболі працювали і члени ШКП «STEP BY STEP» з Підгайцівського НВК: Муляр Віка, Березенко Настя, Гриценя Яна і Скороход Христина. Вони продавали виготовлені членами клубу патріотичні браслетики із стрічок (фєнєчки), популяризуючи благодійну акцію «Одна Тонна Добрих Речей», роздавали вболівальникам відомі  жовті пакети.    
 

Ось як написала у Facebook координатор відділу допомоги пораненим бійцям та їх родинам Волинського координаційного центру допомоги учасникам АТО Наталка Толмачова про наших шакапістів-волонтерів: «Разом з нами працювало й молодше покоління волонтерів від "Тонна добрих речей", які роздавали свої фірмові пакети та продавали власноручно виготовлені патріотичні браслетики зі стрічок. Виручені кошти в сумі 175 грн дівчатка передали в загальну скарбничку. Дякую вам, дівчатка!!!».  «І всі ці кошти підуть на придбання спорядження для наших хлопчиків, які після госпіталю повертаються на Схід», – зазначила Наталка.
  

Немає коментарів:

Дописати коментар