вівторок, 18 листопада 2014 р.

НАЙКРАЩИЙ СТУДЕНТ ВОЛИНІ - ПОЧЕСНИЙ ЧЛЕН НАШОГО КЛУБУ

У Луцьку пройшов фінал конкурсу «Кращий студент Волині-2014» за участі переможців номінацій, які були визначені попередньо. Захід відбувся у Палаці культури міста Луцька 17 листопада. 







За підсумками усіх етапів конкурсу перемогу та звання «Кращого студента Волині-2014» здобула студент-митець та волинська співачка Галина Конах. Серед команди підтримки були і наші ШКПісти.








 


Шкільний клуб підприємництва «STEP BY STEP» вітає ГАЛИНУ КОНАХ, яка  є активним волонтером благодійної акції "ОДНА ТОННА ДОБРИХ РЕЧЕЙ", почесним членом нашого клубу, з гідною і заслуженою перемогою та бажаємо подальших творчих та життєвих успіхів. ВІ-ТА-Є-МО!!!


КОМЕНТАРІ ВІД:


«В першу чергу хочу вкотре подякувати моїй неймовірній команді! Дозвольте озвучити список людей глибокої моралі й неймовірного оптимізму: завжди вірним другом і Людиною біля мене лишається моя сестричка Юлія Кожевнікова. Безмежно дякую їй ЗА ВСЕ! (перелічувати не буду, бо список виявиться надто довгим). Склоняю голову перед ШКП "Step by step", їхніми наставниками Віктору Барану та Юлії Кожевніковій, їхнім учням, котрі роблять добро день у день!!! Вчора ці юні благодійники допомагали й мені у конкурсі!»

Немає коментарів:

Дописати коментар