пʼятницю, 14 листопада 2014 р.

ЧЕРГОВА ПРЕЗЕНТАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ КЛУБУ


12.11.2014 р. на базі нашого навчального закладу відбулася презентація-семінар діяльності шкільних клубів для слухачів Волинського ВІППО. Семінар розпочався із виступу директора НВК Скороход Ж.К., яка познайомила присутніх із   школою та розповіла про досягнення. 

Наші тренери: Баран В.В та Кожевнікова Ю.В, презентували гостям діяльність нашого клубу, досягнення та плани на майбутнє.  Наша колега, Скороход Христина, поділилася враженнями від проведених акцій, участі в проектах  та роздумами про те, як їй, у майбутньому,  можуть знадобитися набуті у клубі знання та досвід. Діяльність наших партнерів, шкільного Євроклубу і клубу журналістики, презентували Ненчук І.В. і Катерина Шклярук. Клуб журналістики презентував присутнім і власну видавничу продукцію. Наприкінці семінару, Кожевнікова Ю.В., разом із шакапістками Больчук Любою  та Матвіюк Настею ознайомимли гостей з акцією «Одна тонна добрих речей» та вручили всім фірмові жовті пакети, закликаючи присутніх долучатись до проекту. 







Підсумком заходу стали вдячні слова, які ми почули в нашу адресу. Надіємось  на результативність цієї зустрічі та чекаємо на нових партнерів.


Немає коментарів:

Дописати коментар