суботу, 15 листопада 2014 р.

З УКРАЇНОЮ У СЕРЦІ


Головна мета діяльності нашого клубу – розвиток  підприємливих якостей  у школярів. А головне завдання  для нас, як громадян України – виховання патріотів своєї держави. І як приємно, що ми зуміли вдало поєднати все це у діяльності  ШКП. Наші юні шакапісти вирішили заробити кошти, які можна було б використати на потреби українських воїнів, які боронять Батьківщину від ворогів.   

 



Дівчатка  самі виготовили близько 100 патріотичних браслетиків, у яких так вдало поєднали стрічки, близькі кожному із нас, жовтого та блакитного кольорів.



Муляр Вікторія поділилася своїми враженнями від проведеної роботи: «Перед тим, як розпочати виготовляти «фенєчки», ми порахували наші витрати на матеріали, вирахували орієнтовну ціну реалізації, закупили все необхідне, набрали команду для роботи, розділили обовязки та із словами «Слава Україні» розпочали свою справу. Дякуємо Матвіюк Насті за надане зручне робоче місце)))) та створені сприятливі умови для праці. Ми працювали дуже швидко та активно, наш ентузіазм підтримувала думка про українських воїнів, які захищають рідну Україну, тому час летів швидко і непомітно. Ми гарно провели час, а головне з користю, тобто, поєднали корисне з приємним. Слава Україні! Героям слава!»
 




Немає коментарів:

Дописати коментар